miercuri, 13 octombrie 2010

Simpozion cu ocazia Zilei Energiei






Simpozion cu ocazia Zilei Energiei


Dumitru Chisalita-seful centrului de documentare si informare,Gaz Metan Medias







        Simpozionul sustinut de Dumitru Chisăliță,seful centrului de documentare si informare,Gaz Metan Medias, a avut loc in sala de sedinte la Muzeul Gazului ,astazi,13 Octombrie 2010 la ora 17:00.
Simpozionul a cuprins prezentari in powerpoint cu tema “De la Satul Energetic Ighişul Nou (2006), la Programul de eficienţă energetică al Municipiului Mediaş (2009), si la anveloparea clădirilor până la Casele Zero Energetic (2010)” ,“Ziua Energiei,Eficientei Energetice si Resursle Regenerabile”.Tot in timpul simpozionului a fost prezentat site-ul www.worldometer.info ,site in care sunt prezentate date exacte despre populatia si resursele curente precum si alte statistici facute la nivel modial. Prin discutiile din cadrul simpozionului seful centrului de documentare ,Dumitru Chisalita trage o alarma in ceea ce priveste resursele neregenerabile care se vor termina in scurt timp.
"Una dintre cele mai bune metode de combatere a acestei probleme este de construie a cat mai multor case pasive energetice, zero energetice si negative energetice."a declarat Dumitru Chisaltia in cadrul simpozionului.

Ormenisan Raluca
Calburean Teodora
Bacila Mariana
Rusu Gabriela
13.10.2010






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu